BachHansen Consult

Viden skal deles

Steen Bach Hansen

Steen har mange års erfaring indenfor kommunikation, træning af medarbejdere og udvikling af projekter. Hans undervisnings– og udviklingsstil er baseret på en løsningsfokuseret tilgang og styrkebaseret ledelse.

Steen har været med til at designe og gennemføre mange udviklingsplaner, f.eks. Signs of Safety i familiecentret, Aarhus Kommune og Det Tværgående UngeSamarbejde, Aarhus kommune og Østjyllands Politi.

Oprindeligt er Steen Uddannet socialrådgiver, en uddannelse han har suppleret med adskillige uddannelser og kurser med det formål at styrke sine kompetencer indenfor undervisning og udvikling.

Mine værdier

Nysgerrighed

Alt starter med et spørgsmål.

Nysgerrighed er afgørende for at forstå, og for BachHansen Consult er denne forståelse helt central når vi skal løse vore opgaver. Ved at være nysgerrige og undersøgende og hele tiden spørge ind,  forstår vi både, hvor vi er, og hvor vi vil hen.

Forbindelse

Relationer skaber forandring.

Det er sammen med andre, at vi kan skabe forandring, og for BachHansen Consult er realiseringen af de ønskede forandringer en af de drivende kræfter. Når vi er forbundet, kan vi i fællesskab arbejde mod forandring ved at forstå, hvor vi er, og hvor vi vil hen.

Ærlighed

Sandheden sætter os fri.

Ærlighed styrker vores forbindelse og gør det nemmere at forstå, og for BachHansen Consult er ærlighed nøglen til det gode samarbejde og et krav for, at vi kan skabe ønsket forandring. Med ærlighed kan alle parter forstå, hvor vi er, og hvor vi vil hen.

Lad os hjælpe jer til at blive bedre til at kommunikere

Scroll to Top